Adresa juaj e Përkohshme e Email-it

Email-et e krijuara 159194 Mesazhet e marra 315986

Mos u shqetësoni për postat e padëshiruara, reklamat, hakimet dhe sulmet e robotëve. Mbajeni kutinë tuaj postare aktuale të pastër dhe të sigurt me Temp Mail. Temp E-mail ofron adresa emaili të përkohshme, të sigurta, anonime, falas, të disponueshme.

INBOX
Dërguesi
Subjekti
Pamje

Kutia juaj hyrëse është bosh

Në pritje të emaileve hyrëse

Çfarë është E-mail Temp e disponueshme?

Një email temp të disponueshëm është një adresë e përkohshme emaili që mund ta përdorni për t'u regjistruar në faqet e internetit ose shërbime të tjera në internet. Emailet temp janë të disponueshme, që do të thotë se mund t'i përdorni për një periudhë të shkurtër kohe dhe më pas t'i fshini. Njihet gjithashtu si tempmail, 10minutemail, 10minmail, email i hedhur, postë e rreme, gjenerues i postës elektronike të rreme, postë djegëse ose postë plehrash. Shumica e forumeve, faqeve të internetit dhe blogjeve u kërkojnë vizitorëve të regjistrohen përpara se të mund të shikojnë përmbajtjen, të postojnë komente ose të shkarkojnë diçka. Temp E-mail është shërbimi më i avancuar i postës elektronike që ju ndihmon të shmangni mesazhet e padëshiruara, mashtrimet dhe gabimet e shtypit.

Karakteristikat Temp-E

Siguria e emailit është e rëndësishme dhe adresat e përkohshme të postës elektronike të disponueshme mbrojnë adresën tuaj të vërtetë të emailit nga postimet e padëshiruara, postimet reklamuese dhe malware.

FAQ

Çfarë është Temp-E?

Temp-E është një shërbim anonim, i rremë i postës elektronike që është krijuar posaçërisht për të mbrojtur privatësinë tuaj. Është falas për t'u përdorur dhe ekziston për shumë vite. Një adresë emaili e përkohshme është një adresë e përkohshme emaili që mund ta përdorni për t'u regjistruar për faqet e internetit ose shërbimet në internet. Adresa do të zgjasë vetëm për një kohë të caktuar, pas së cilës do të skadojë. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shmangur dhënien e adresës tuaj të vërtetë të emailit njerëzve që nuk i njihni, ose për t'u mbrojtur nga mesazhet e padëshiruara.

 

Çfarë është posta e përkohshme ose posta e disponueshme?

Posta e disponueshme, e njohur edhe si postë e përkohshme, është një shërbim që u ofron përdoruesve një adresë emaili të përkohshme dhe të disponueshme. Ky lloj adrese emaili mund të përdoret për t'u regjistruar për shërbimet në internet ose për të shmangur mesazhet e padëshiruara.

 

Si funksionojnë emailet e disponueshme?

Email-et e disponueshme funksionojnë duke ju lejuar të krijoni një adresë të përkohshme emaili që mund të përdoret për një periudhë të shkurtër kohe. Kjo është e dobishme kur ju duhet të regjistroheni për një shërbim ose faqe interneti, por nuk dëshironi të përdorni adresën tuaj të vërtetë të emailit. Pasi të keni mbaruar me shërbimin ose faqen e internetit, thjesht mund të hiqni adresën e postës elektronike të disponueshme.

Mail Temp- Një adresë emaili e disponueshme që fshihet pas një periudhe të caktuar kohe. IP – adresat dhe të dhënat e tjera personale shkatërrohen përgjithmonë dhe askush nuk do të mund të gjurmonte pronarin e vërtetë të kutisë postare. Një veçori e dobishme e shërbimit tonë është aftësia për të marrë mesazhe me bashkëngjitje.

 

Si të përdorni Email Temp?

Është e lehtë! Thjesht shkoni te Temp-e.com . Në faqen kryesore, do të merrni një kuti postare që është krijuar tashmë për ju - nuk nevojitet aktivizim ose konfirmim. Klikoni butonin pranë adresës për të kopjuar adresën tuaj të përkohshme të emailit dhe jeni gati për të shkuar! Më poshtë do të shihni një listë të të gjitha emaileve tuaja hyrëse.

 

Si të bëni kopje rezervë të emailit tuaj të postës së përkohshme?

Ka dy mënyra për të kopjuar emailin tuaj të përkohshëm të postës elektronike:

1. Eksportoni emailet tuaja: Ju mund t'i eksportoni emailet tuaja nga llogaria juaj e postës së përkohshme dhe t'i ruani ato në kompjuterin tuaj. Për ta bërë këtë, shkoni te faqja e cilësimeve në llogarinë tuaj të postës së përkohshme dhe klikoni në skedën "Eksport". Nga këtu, mund të zgjidhni të eksportoni emailet tuaja si skedar .csv.

2. Merrni një pamje nga ekrani: Një mënyrë tjetër për të kopjuar emailin tuaj të përkohshëm të postës elektronike është të bëni një pamje nga kutia hyrëse. Për ta bërë këtë, shkoni në kutinë tuaj hyrëse dhe shtypni tastin Print Screen në tastierën tuaj. Kjo do të marrë një fotografi të kutisë suaj hyrëse të cilën më pas mund ta ruani në kompjuterin tuaj.

 

Si funksionon shërbimi TempInbox?

Me TempInbox mund të keni një adresë të përkohshme emaili për t'u përdorur kur regjistroheni për llogari dhe shërbime në internet. Duke ju lejuar të mbroni adresën tuaj të vërtetë të emailit nga postat e padëshiruara, sulmet e phishing dhe vjedhjet e identitetit duke ruajtur ende privatësinë tuaj. Përdorni kutinë postare përkohësisht sipas dëshirës tuaj!

Për më tepër, kutia juaj postare e përkohshme do të zgjasë vetëm për aq kohë sa ju nevojitet. Pasi llogaria të mos jetë më e nevojshme, thjesht fshini emailin dhe kaloni ditën tuaj pa asnjë shqetësim për të lënë gjurmë në internet.

 

Çfarë është një email i rremë?

Email-i i rremë është një shërbim falas online që ju lejon të krijoni një adresë emaili të rreme. Kjo mund të jetë e dobishme kur dëshironi të regjistroheni për një faqe interneti ose shërbim pa dhënë adresën tuaj të vërtetë të emailit.

 

Si funksionon emaili i rremë?

Email-i i rremë gjeneron një adresë emaili të rastësishme që mund ta përdorni për t'u regjistruar në faqet e internetit dhe shërbimet. Kjo adresë do të përcjellë çdo email të dërguar tek ajo në adresën tuaj të vërtetë të emailit.

 

A është emaili i rremë i sigurt për t'u përdorur?

Po, emaili i rremë është një mënyrë e sigurt dhe e sigurt për të krijuar një adresë emaili të rremë. Adresa juaj e vërtetë e emailit nuk i zbulohet askujt.

 

A kushton diçka emaili i rremë?

Jo, emaili i rremë është një shërbim falas.

 

A mund të përdor një email të rremë për t'u regjistruar për ndonjë faqe interneti ose shërbim?

Shumica e faqeve të internetit dhe shërbimeve do t'ju lejojnë të regjistroheni duke përdorur një adresë emaili të rreme. Megjithatë, disa faqe interneti mund të mos ju lejojnë të përdorni një adresë emaili të rreme.

 

A ka ndonjë rrezik që lidhet me përdorimin e një adrese emaili të disponueshëm?

Ndërsa adresat e postës elektronike të disponueshme ofrojnë një pjesë të madhe të privatësisë dhe mbrojtjes, ka disa rreziqe që lidhen me përdorimin e tyre. Për shembull, nëse përdorni një adresë emaili të disponueshëm për t'u regjistruar për një faqe interneti ose shërbim online, faqja e internetit ose shërbimi mund të dërgojë mesazhe të padëshiruara në adresë. Për më tepër, nëse harroni të fshini adresën pasi të keni mbaruar përdorimin e saj, dikush tjetër mund ta gjejë dhe ta përdorë atë.

 

Sa kohë zgjat një adresë emaili e disponueshme?

Një adresë e-mail e disponueshme zakonisht skadon brenda disa orësh ose ditësh. Megjithatë, disa ofrues mund të ofrojnë periudha më të gjata kohore, të tilla si një javë ose një muaj.

 

A mund të përdor Email-in e disponueshëm për adresën time personale të emailit?

Po, ju mund të përdorni Email të disponueshëm për adresën tuaj personale të emailit. Megjithatë, ju rekomandojmë që të mos përdorni Email të disponueshëm për adresën tuaj kryesore të emailit, pasi është menduar vetëm për përdorim të përkohshëm.